Waterbesparende kraan

(1 klantbeoordeling)

Extra informatie

10,00

Productinformatie

Vervang het uiteinde van je kraan met dit waterbesparende opzetstuk. Hierna gebruikt je waterbesparende kraan nog maar 3,2 liter water per minuut in plaats van de standaard 10 liter, een waterbesparing van bijna 70 procent. Dit mondstukje zorgt ervoor dat het water uit de kraan verstuift wordt en dat geeft een drastische besparing van de hoeveelheid water die per seconde uit de kraan komt.

Je kunt daarmee niet alleen besparen op je waterverbruik, maar ook op je energieverbruik, aangezien je veel minder water hoeft te verwarmen. Dit opzetstuk heb je daarmee binnen heel korte tijd weer terugverdiend. Een perfecte oplossing voor een zuiniger leven in zowel de keuken als de badkamer, zonder dat je op comfort hoef te verliezen. Want ook al neemt je waterverbruik af, je merkt hier eigenlijk nauwelijks iets van in de straal die uit de kraan komt.

In tijden van droogte en waterschaarste een zeer duurzame oplossing! Hij past op bijna elke keuken- en badkamerkraan en is ook leuk om kado te geven! Deze inzet unit past op 95% van alle kranen.

Om te controleren of hij gaat passen: draai de kraan open en meet de binnenunit: als die 1,9 á 2 cm is dan past het!

 • Beoordeeld met 4,5 sterren op Trustpilot
 • Gemiddeld binnen 4 maanden terugverdiend
 • Verlaagt blijvend je energie- en waterrekening
 • Een stuk beter voor het milieu
 • Minder water, minder energie, minder CO2, goed voor de portemonnee!
 • Niet goed, geld terug
 • Gratis kraanrubbertje indien nodig

Extra informatie

Aanbevolen producten

Andere suggesties…

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 5 L/min

  De waterbesparende douchekop die gebruikt wordt in vele Hilton hotels. Deze zuinige douchekop geeft 200% comfort en gebruikt 50% minder water dan een normale douche. En al dat water hoeft dus ook niet opgewarmd te worden, dat scheelt een boel gas! Goed voor bijna 50% energie besparing tijdens het douchen! Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Niet …

 • Waterbesparende regendouche

  Waterbesparende regendouche 9 L/ min

  Een full-body douche-ervaring, zoals er geen andere is. De Satinjet botsende twin jets produceren meer dan 500.000 druppels water per seconde voor de ultieme douche-ervaring. Deze royale waterbesparende regendouche is niet alleen heel luxe, maar ook zeer waterbesparend voor een douchekop van dit formaat!

  Deze heerlijke regendouche heeft een doorsnede van 23 cm en is volledig verchroomd. Hij heeft de …

1 beoordeling voor Waterbesparende kraan

 1. Jan Willem SMit (geverifieerde eigenaar)

  Maaakt de belofte meer dan waar! De douche-achtige straaltjes uit de kraan zijn ook veel prettiger bij het afspoelen van zeephanden en , bijvoorbeeld, het schoonspoelen van groente en vaat.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *