Reviews

Reviews

Total Reviews: 158
februari 1, 2020
5
Snelle en fijne service. Vandaag besteld. Morgen in huis met een handgeschreven persoonlijk kaartje.
Douche straal voelt niet anders volgens onze “douche verslaafde” pubers. Dus blijkbaar is zuiniger douchen zonder verlies van genot wel mogelijk, maar dat moet natuurlijk nog uitwijzen (we wachten op de rekening 😉)
– Brenda Bakker
januari 29, 2020
5
Prima webshop, vlotte en foutloze afhandeling, attent persoonlijk berichtje bijgesloten. En het allerbelangrijkst: een hele fijne douchekop die ook door de dames met lang haar wordt gewaardeerd.
– Marco van der Laan van Maastrigt
januari 28, 2020
5
Super douchekop 😍 Net de douchekop gekregen. Meteen aangesloten om hem te proberen. BOVEN verwachting. Ik heb niet veel waterdruk dus was een beetje huiverig. Maar tot mijn verbazing kan ik de kraan zelfs minder ver open draaien, en heb een betere straal dan met de oude douchekop
Ik ga hem zeker bij vrienden en familie aanbevelen.
– Mevrouw Evers
januari 27, 2020
5
Boven verwachting
Moet toegeven: was een beetje sceptisch ondanks alle positieve reviews hier (zou het *echt* zo zijn?), en had gedacht iets aan comfort te moeten inleveren voor het zuinigere douchen. Maar de verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen! Ik vind het zelfs fijner dan onze oude douche. Door de verneveling heb je echt het gevoel aan alle kanten door water omringd te zijn, i.p.v. dat het alleen van bovenaf op je kop klettert. Top! Ook fijne snelle levering!
– Maarten
januari 27, 2020
5
Ik was op zoek naar een water besparende douchekop. Er kwamen via Google enkele (dure) oplossingen voorbij met nozzles en zo. De Niebla douchekop leek mij een goed alternatief. Na installatie (zo gebeurd) en gebruik zijn wij prima tevreden!
– N Claassen
januari 25, 2020
5
Snelle levering en goed product
– Carlo van der Zanden
januari 21, 2020
5
Mooie handdouche die goed werkt en ook nog een flinke besparing op het waterverbruik. Top!!
– Henk H
januari 21, 2020
5
Tevreden over de douchekop, leuk een persoonlijk kaartje bij het pakket.
– Peter
januari 19, 2020
5
Goed en waterbesparend Snelle levering. Even wennen aan de douchekop aangezien we gewend waren om de kraan ver (der) open te draaien. Hoeft nu niet meer aangezien verder opendraaien van de kraan veel nevel geeft en niet nodig is dus zal zeker water besparen (en hopelijk energie)
– Lisette
januari 16, 2020
5
prima douchekop. we zijn heel tevreden over de niebla douchekop, hij geeft een prima straal en het water is zelfs eerder warm.
– De heer Boom
januari 15, 2020
5
Ben er erg blij mee. Gebruikt minder water, maar de druk is goed. Er is maar één nadeel, door de nevel is de water iets kouder. Dit kan je oplossen door de warmte van de water 1 of 2 graden te verhogen.
– Demis Lyons
januari 14, 2020
5
Kundig advies en snel geleverd
– Arthur
januari 13, 2020
5
Snel en netjes geleverd. Het is een fijne douchekop
– Roelof Albers
januari 13, 2020
4
Fijne douchekop en mooie douchestang. Puntje van verbetering is de montage-instructie, daar wordt ik niet vrolijk van en die zou veel duidelijker mogen.
– Roland Boelen
januari 12, 2020
5
Douchekop werkt prima een echte aanrader. Lange haren is echt geen probleem.
– Wil
januari 12, 2020
4
Goede service en een goede douchekop.
– Jeroen Hak
januari 11, 2020
5
Tot nu toe alles prima
We hebben het dan over bestelproces, levering e.d.
De persoonlijke note in de doos is een leuk extraatje.
De bestelde produkten staan nog onder “review”. Stuur hierover over een week of 3 maar een nieuwe link.
– MvD
januari 5, 2020
5
Eindelijk een Niebla!! Ik had al eerder gehoord van jullie energie-zuinige douchekop, maar we wilden onze huidige bespaardouche niet zomaar vervangen. Nu deze was beschadigd was na een val, en lekte, hebben we eindelijk een Niebla aangeschaft. Heerlijk douchen!!
– JanDirk Buining
januari 4, 2020
5
Top douchekop! Bestelling was snel binnen en na het ophangen zijn wij helemaal om.
Douche’d prima!
– Maurits
januari 4, 2020
5
Super…….. : )
– Reina
januari 4, 2020
4
Douchekop iets minder krachtig dan oude maar wel fijn dat hij zoveel zuiniger is!
– Nohaj
december 24, 2019
5
Alles wat je verwacht
Snelle levering, goede klantenservice en prima product.
– Bram Bos
december 24, 2019
5
Alles ging very smooth, overzichtelijke site en duurzame, innovatief en besparend tegelijk daar houd ik van.
En tevens snelle levering!
Ik zeg DOEN!
– Karel Postulart
december 23, 2019
4
Ben zeer tevreden! Scheelt enorm in water en gas. Verbruik was ruim 13 lit/min en nu 5. Mijn vriendin heeft een regendouche maar ik vind deze toch fijner (veel krachtigere straal) en is ook nog eens zeer zuinig. Wel rubbertje aanvinken als je die wilt hebben.
– Henk van der Weelde
december 18, 2019
5
Ik bespaarde 14 kuub water: van 95 m3 naar 81 m3 (jaarlijks verbruik) met de Niebla hemeldouche. Heb daarna ook de handdouche vervangen. Wij zijn erg tevreden met de waterbesparende regendouche en luxe handdouche van Niebla.
– Clemens
december 17, 2019
4
Ik vind de douchekop een prettige straal hebben. Het vernevelende effect vind ik fijn. Er is wel meer stoom in de badkamer. Bij het nameten van het verbruik was in 50 sec mijn 5 liter emmertje vol, dus gebruikt iets meer dat 5 liter per minuut, toch een heel mooi zuinig resultaat. Verder vind ik het prettig dat de straal door de verneveling breed genoeg is dat mijn hele lijf eronder past, ik hoef dus niet meer heen en weer te hoppen om het warm te krijgen.
– D. de Jong
december 15, 2019
5
Heerlijk douchen én waterbesparen! Top!
– Annelies van de Stoep
december 8, 2019
5
Wij bleken een waterslurper van een douchekop te hebben, maar hij was wel heel lekker. De designdouchekop was op zich prima, maar de straal was wat hard en minder comfortabel dan we gewend waren. De luxe douchekop bevalt goed: lekker dikke druppels die je omhullen en veel warmte afgeven. Je merkt nog steeds wel een beetje dat er minder water uit komt, maar voor bijna de helft van het waterverbruik is dat heel goed te doen.
De service van Inge is uitstekend.
– Fleur Thomese
december 8, 2019
5
Ik had hiervoor al een oudere spaardouchekop maar bij een nadere meting was die toch nog 7 liter per minuut. De Niebla zit daar ver onder, en is ook nog een stuk comfortabeler. Mooi vormgegeven, fijne brede straal. Ziet er degelijk uit en was inderdaad in een handomdraai gemonteerd. De levering was vlot met zelfs een vriendelijk handgeschreven kaartje erbij. Wel zo persoonlijk. Kortom een aanrader.
– Igor
december 8, 2019
5
Je zou denken dat je het wel merkt wanneer je onder een zuiniger straal staat. Maar dat is niet zo, omdat de straal fijner verstuift en breder is nog steeds een comfortable douche gevoel
– Hans Bayle
december 5, 2019
5
Super en snel geleverd
– Dirk Alderden
november 29, 2019
5
Op tijd bezorgd en een lieve kaart van Inge erbij. Ben ontzettend blij met de douchekop en had ik er maar eerder van gehoord.
– Henk
november 29, 2019
4
Bevalt heel goed had een regen douche en nu vervangen voor vaste douche kop 9 liter,
En is super.
En hele snelle service besteld en volgende dag in huis.
– Jaap
november 24, 2019
5
Snelle levering. Vriendelijke service.
– Yuri Pelser
november 23, 2019
5
Snelle en prettige service, douchekop bevalt goed! Prima straal. Blij dat ik ‘m heb aangeschaft.
– Marieke de Vries
november 23, 2019
5
Klantenservice perfect. Alleen de douchekop zelf vonden wij te zwak ivm de lange haren van de dames.
– Peters
november 21, 2019
5
Goede service. De douchekop die ik had besteld, voldeed niet aan mijn verwachtingen en zonder problemen kon ik ‘m terugsturen. Netjes afgehandeld!
– Johan
november 20, 2019
5
Snelle levering, compacte verpakking, persoonlijke benadering en een mooie douchekop. Even wennen aan de nieuwe, fijne, maar volle straal. Helemaal goed.
– A.E.M. Poort
november 11, 2019
4
Douchekop werkt besparend. Je moet wel de watertemperatuur iets hoger instellen. Wij verwarmen de ruimte niet zo hoog, je ervaart dan wel een koude luchtstroom bij de douche.
– Annette
november 11, 2019
5
Goed mooie straal
– R. van Houtum
november 10, 2019
5
Niebla maatschappelijk verantwoord ondernemen met een hart. Precies wat deze aardbol hard nodig heeft. Geweldig.
– Jacq Balmer
november 7, 2019
5
Mooie douchekop! Werkt heel goed, geeft een volle stevige straal en voelt daardoor heel luxe.
– Rense van Dijk
november 4, 2019
5
Snelle levering. Er was extra navraag over de bestelling en dat was heel attent. Weinig verpakking – heel goed!
– Anoniem
oktober 28, 2019
5
Snelle levering en top kwaliteit. Heerlijke douche!
– Hylke Hoekstra
oktober 25, 2019
5
Mooie douchekop, heerlijk douchen met de neveldouche!
Prima, snelle levering. Helemaal tevreden.
– Alja
oktober 24, 2019
5
Snelle verzending. Helaas werkt het bij mij niet omdat ik een geiser heb. Retourzending werd ook snel en correct afgehandeld.
– A.
oktober 21, 2019
5
Prima, zeer aan te bevelen!
– Wim van Dorp
oktober 19, 2019
5
Heerlijke douchestraal. Snelle levering en top douchekop. Fijne waterstraal. Je hebt niet t gevoel dat de douchekop minder water verbruikt. Aanrader
– Yvonne
oktober 19, 2019
5
Super aardig bedrijf en fantastische douche.Echt een aanrader. Bij twijfel; doen!
– JM Geurtsen Scheffer
oktober 15, 2019
5
Product doet wat het belooft. Prima douche ervaring. Binnen 2 dagen thuis en voorzien van een persoonlijk bedankkaartje!
– Jan Derksen
oktober 14, 2019
5
Supertevreden! Goede en snelle levering met een persoonlijke boodschap van Inge zelf! De douchekop zelf is prima, goede krachtige stralen.
De watermeter geeft echter een verbruik aan van 8.2 liter per minuut in plaats van de geadverteerde 7 liter per minuut.
De oude gaf echter 9.4 liter per minuut dus een prima besparing!
– Mark
oktober 13, 2019
5
Heerlijke douche, als het erg koud is in je badkamer minder geschikt (dan alleen voor in de zomer)
– Toy Hertogh
oktober 9, 2019
4
Snelle reaktie en levering. Persoonlijke boodschap bij levering was ook leuk.
– Regine Schouten
oktober 9, 2019
5
Goed product, snelle levering
– Jordy van Engelen
oktober 6, 2019
5
Snel geleverd, en vanaf nu minder waterverbruik. Maar toch een krachtige straal water!
– Ed
oktober 6, 2019
5
Snelle respons op vragen en snelle levering van het product. Dit nog niet gebruikt maar ziet er netjes uit.
– Sjaak
oktober 6, 2019
5
Heerlijke douche! Jaren geleden wilde ik perse een ‘regendouche’ dus kochten we een enorme douchekop. Eigenlijk zijn we er nooit echt blij mee geweest, want een echte regendouche voelt gewoon anders. Verbruik: +-18 liter per minuut!! En wij douchen zeker 15-20 minuten… Bijna iedere dag. Dat moest anders. Deze douche is heerlijk! 5 liter per minuut. Echt super blij mee! Meteen een inzet stukje voor de wastafel kraan gekocht. En het staat allebei super luxe. Wij gaan besparen!! Goede service ook!
– Linda
september 28, 2019
5
Mijn advies: Gelijk kopen bij Niebla.nl ! Na nagedacht te hebben over het verminderen van het verbruik van aardgas, kwam ik op het idee om te checken hoe ik de hoeveelheid douchewater zou kunnen verminderen. Door te googelen kwam ik enkele blogs tegen en de website van Niebla. Ik kocht de ronde regendouche via de webshop van niebla.nl en de dag erna ontving ik het pakketje. Ik heb nogmaals gecheckt, hoeveel water ik gebruikte met onze huidige douchekop en daar schrok ik weer van. Per minuut stroomde 15,38 liter water uit onze douchekop. Na de eenvoudige montage van de regendouche, bleek hieruit slechts 8,95 liter water per minuut te stromen. Een besparing van 41,8%. Ik heb berekend dat de Niebla Regendouche ons 22000 liter water per jaar bespaart en 87 m3 aardgas. Bovendien is de Niebla Regendouche een hele prettige regendouche die een zeer fijne douchebeleving geeft. Conclusie: goed voor ons milieu en onze portemonnee en dus meteen kopen!
– Ron van Verseveld
september 28, 2019
5
Gewoon goed. Vlotte levering en een persoonlijk bedankkaartje.
– Gabriel
september 23, 2019
5
Heerlijke douche! En nog beter nu ik weet dat ik minder water verbruik. Win win voor mijn gevoel!
– Elsa
september 23, 2019
4
Douchekop 5L gekocht, en vind hem zelf wel fijn. Ik wist wanneer de zending zou komen en perfect op tijd. Een paar dingetjes kunnen beter, bijvoorbeeld een pakbon toevoegen of een retourformulier meezenden. Daarnaast waren er op de verzending enkele letters weggevallen waardoor het adres en afzender onduidelijk waren. kleine puntjes om op te pakken, verder prima!
– Laurens
september 22, 2019
4
Na bestelling snel ontvangen, de douche doet zijn werk prima maar voor een douche kop van deze prijs vind ik de gebruikte materialen (plastic) niet matchen
– Niels Spieard
september 17, 2019
5
Heerlijke douche en bespaart enorm
Geeft een geweldige straal. Ongelofelijk dat er zo weinig water verbruikt wordt. Is niet te merken.
– Peter
september 15, 2019
5
Alles was helemaal goed. Snelle en correcte levering. De Niebla douchekop werkt prima.
– D. Voorthuijsen
september 10, 2019
5
Snel betrouwbaar eerlijk
– Ton V Rijswoud
september 7, 2019
5
Tot op heden alles naar wens verlopen nu alles op technisch gebied afwachten of het klopt maar heb goede hoop.
– E.R. Bancken
september 7, 2019
5
Inmiddels bijna een week in ons bezit en we zijn er heel blij mee! Heerlijk harde regenspray, die ook nog eens slechts 5,5 liter water per minuut gebruikt!
– Chris
september 3, 2019
4
Prima douchekop voor comfortabel douchen.
– Anna
september 1, 2019
4
Heerlijk douchen, met minder water.
– Sietse Brouwer
september 1, 2019
5
Erg tevreden en uitstekend comfort. We hebben de 5L/min regendouche als vervanging van een regendouche. Doucht weer als een normale douche, dat was ons doel! Verder hebben we niet het idee dat er te weinig water uitkomt.
– Pieter Hilhorst
augustus 25, 2019
5
Erg fijne douchekop! Ik was bang dat de douchestraal niet comfortabel genoeg zou zijn maar het tegendeel is waar. Aanrader!
– Samuel
augustus 20, 2019
4
Ik gebruik de ronde 5 ltr/minuut douchekop. Fijne straal! En er wordt echt duidelijk minder water gebruikt (zoonlief; mam, het duur langer voordat het water warm wordt….)
– Hanny Dijkerman
augustus 19, 2019
4
goede afhandeling en verzending
– Karla
augustus 16, 2019
5
Fantastische service, alles zeer duidelijk en snelle levering. De waterbesparende douchekop is geweldig, door de verneveling lijkt het wel of er meer water uit de douche komt in plaats van minder.
– Aad Varkevisser
augustus 16, 2019
5
Uitstekende service, kreeg netjes een berichtje dat de levering wat later zou zijn ivm vakantie.
– Peter
augustus 15, 2019
5
Heerlijke douche en uitstekende service, kreeg netjes een berichtje dat de levering wat later zou zijn ivm vakantie.
– Ferry
augustus 14, 2019
5
Snelle verzending, persoonlijk briefje erbij zelfs! En een douchekop die exact is wat ze beloven. Uitstekend!
– Femke
augustus 8, 2019
5
Helemaal top, goeie service top product
– Peter
augustus 8, 2019
5
helemaal top, goeie service top product
– Peter
augustus 6, 2019
5
Prima service en douchekop gelijk kunnen opschroeven.
– Manon
juli 28, 2019
5
Fijne douchekop Je merkt dat deze echt veel minder water gebruikt, maar toch fijn doucht. We zijn al na een week gewend.
– Arjen Slootweg
juli 25, 2019
5
Heerlijke douche. Fijn en prettig geholpen door Inge.
– Bed en Breakfast het Klontje
juli 24, 2019
5
Werkt super. Scheelt echt heel veel water en goedgekeurd door kids!
– Onno Zwaagstra
juli 23, 2019
5
Hele fijne douche. De advertentietekst is niet overdreven.
– Martijn Evers
juli 23, 2019
5
Fijne douchekop! Je merkt duidelijk dat je veel minder water gebruikt, alleen al aan het water wat in de douchebak valt. Of juist niet valt 🙂 Het is wel even schakelen van dikke straal naar nevel maar eigenlijk went het vrij snel. Dus 👍
– Astrud Wildschut
juli 20, 2019
5
Eigenlijk zou deze douchekop verplicht moeten worden omdat je op een fijne manier heel veel water bespaard
– T Braams
juli 20, 2019
4
Goede waterbesparende douchekop! Een andere in huis gehad van Grohe waar we niet tevreden mee waren. Deze van Niebla wel! Snelle correcte levering. Wanneer je kosten en milieu wilt sparen is deze douchekop een prima aankoop!
– Karin Sluiter
juli 20, 2019
5
Fijne douchekop, genoeg water en druk. Eenvoudige montage, en snel geleverd !
– Ed
juli 18, 2019
5
Snelle levering!
– Hermanna
juli 18, 2019
5
Omdat ik niet wist of de design handdouche zou matchen met de badgeiser mocht ik deze proberen en bij problemen retourneren!
De design handdouche werkt prima; 7 liter en toch krachtige straal en mooi design. Een aanrader dus!
– Adri
juli 16, 2019
5
Zeer fijn geholpen! En de douches zijn fantastisch!
– Bed en Breakfast het Klontje
juli 7, 2019
5
Prima product, snelle levering. Zelfs een persoonlijke boodschap erbij.
– Taco Rolf
juli 4, 2019
4
Mijn ervaring met de Niebla douchekop is op zich wel goed, brede zachte neveldouche. Zo breed, dat hij in onze douchecabine als we de deur openen om hem aan te zetten, tegen de deur spat, en dus het buiten de cabine nat wordt, terwijl de stand van de douchekop op de laagste stand staat…, , maar is meer het instellingsprobleem van doucheset. Zelf mijn uitwonende kinderen, kritisch over douchecomfort, hebben niets gemerkt, en ook niet geklaagd, terwijl de vorige energie-saver douchekop van het waterleidingbedrijf binnen 2 dagen weer omgewisseld was…
– J Bergsma
juli 1, 2019
5
Een superdouche dat voelt als een volle straal water, zonder het verbruik ervan. Kortom een mooi innovatief ontwerp.
– Mariëlle Buitendijk
juni 11, 2019
5
Snelle service en 5L douchekop geeft een fijne douche ervaring!
– Anke
juni 9, 2019
5
Mooie waterbesparende regendouchekop, handdouche en perlator aangeschaft, als eerste de regendouche. De regendouche geeft een stevige straal, bijkomend voordeel, het water kan warmer omdat de CV-ketel maar 8 liter warm water per minuut afgeeft en er dus minder koud water bijgemengd hoeft te worden voor een goede, stevige straal
– MadDog
juni 8, 2019
5
Dik tevreden met mijn nieuwe douchekop, zowel qua uiterlijk als werking. Ook de verzending ging zoals beloofd met als onverwacht extraatje een handgeschreven kaartje met veel plezier ermee 🙂
– Jennifer
juni 6, 2019
5
De douche geeft minder lawaai en voelt minstens zo prettig als onze oude normale douchekop. En natuurlijk een fijn idee dat we de helft minder water en gas gebruiken.
– Koen Kooper
juni 5, 2019
5
De douche kop is heerlijk. Het plaatsen is een peule schil. Prijs en kwaliteit verhouding is meer dan goed
– Irving
juni 3, 2019
5
We hebben maar één reactie op de Handdouche Design (7l/m): Heerlijk! Met een heerlijke straal besparen we ongeveer 40% water. Hadden we jaren eerder moeten doen.
– J.M. van Wendel de Joode
mei 20, 2019
5
Uitstekende service, goed bereikbaar voor vragen en de duurzame douchekop is heerlijk en zou ik iedereen aanbevelen.
– Pim Stevens
mei 19, 2019
5
Kleine beetjes helpen ook. Je hoeft geen die-hard bomenknuffelaar te zijn om iets meer oog te hebben voor de wereld van morgen. De Niebla regendouche en handset verminderen ons watergebruik met meer dan de helft zonder in de doen qua comfort. Best handig met twee jonge kinderen ;-). Dikke aanrader voor heel Nederland (en daarbuiten)
– J. Zijlstra
mei 8, 2019
5
een geweldige douchekop die een heerlijke regenbui op je los laat. 10 x lekkerder dan een normale regendouche voor maar 9 l/m.
– Gert-Jan van Dommelen
mei 6, 2019
5
Een heerlijke douche, je hebt het gevoel dat je onder een “regen-douche” staat, maar dan voor veel minder geld. En bij het kopen van deze douche steun je een goed doel, voelt ook erg fijn.
– Anouschka Tichelaar
mei 6, 2019
5
Hele goede en snelle service. We zijn erg blij met de zeer waterbesparende douchekop!
– Janneke
mei 5, 2019
5
Mooie producten. Goede, persoonlijke service.
– Bob Klaasen
april 28, 2019
5
Prima bedrijf !
– Berend
april 28, 2019
4
Fijn douchegevoel! Het was ff wennen, maar toch een fijn douchegevoel met merkbaar veel minder water.
– Rene
april 28, 2019
5
Wow! Dat waren mijn eerste woorden toen ik er onder stond. Hij ziet er strak uit en doucht heel fijn door de verneveling. Echt een aanrader!
– Kees Huizing
april 10, 2019
5
Douchekop besteld ter vervanging van regendouche. Werd persoonlijk benaderd om te checken of ik op de hoogte was van het mogelijke verschil in douche beleving. Erg attent en klantvriendelijk. Verzending vlot met een persoonlijk kaartje waarop mij veel doucheplezier wordt gewenst. Top waar vind je dat nog.
De douchekop zelf is ook top, met meer dan 50% minder water bijna dezelfde douche beleving. Ik ben er blij mee
– Henk H
april 8, 2019
5
Voor mijn broer dezelfde waterbesparende douchekop aangeschaft. Hij is ook erg tevreden en vindt hem zelfs fijner dan zijn vorige. Dat terwijl deze bijna 50% minder water verbruikt.
– Mark
april 7, 2019
3
Wij hebben de Niebla nu een week in ons bezit, werkt op zich prima en bespaart duidelijk op water. We moeten er nog wel aan wennen omdat de douche iets kouder aanvoelt.
– Paul
april 2, 2019
5
Top winkel: Snel geleverd en heel fijn douchen nu!
– Rens
maart 31, 2019
5
Ik had van te voren een andere spaardouchekop die tegen viel. Maar de niebla is echt geweldig en ik zou hem hem iedereen aanraden
– Martin Kloster
maart 30, 2019
5
De douche kop doet wat die moet doen een perfecte straal. en dan ook nog zuinig met water . dus aanbevolen aan iedereen die er een koopt.
– Klaas Doldersum
maart 23, 2019
5
Je merkt niet dat je minder water gebruikt! Super blij mee!!
– H.M. van Engelenhoven
maart 20, 2019
4
Eerste reactie van mijn zoon: Kloteding.
Week later: Prima ding
– Gosse Jensma
maart 19, 2019
5
Alles is op tijd geleverd en geïnstalleerd door mijn zoon .
Ik ben benieuwd wat het mij oplevert.
– Annelies van Vught
maart 2, 2019
5
Prima douche, snel geleverd. Concept gunstig voor reductie watergebruik en % afdracht derde wereld.
– W van Dalen
februari 26, 2019
5
Top aankoop, top service.
– Leo Schoonderwoerd
februari 26, 2019
5
Prima website, goed aanbod, bestelling ging prima en snelle levering.
Douchekop gelijk in gebruik genomen en we vinden hem erg fijn
– C. Konings
februari 25, 2019
4
Goede snelle service en levering!
– Martijn
februari 19, 2019
5
De douchekop is prettig in gebruik, de straal blijft aangenaam, ondanks dat deze waterbesparend is. Ik kon een keer zo lang douchen in vergelijking met mijn vorige douchekop (ik heb een boiler van 50L).
Ik mis nog de mogelijkheid tot het wisselen van stralen of misschien een stand waarmee je niet-waterbesparend kunt douchen, zodat ik kan kiezen.
– Marieke
februari 18, 2019
5
Niet alleen een heerlijke douche maar ook een fantastische klantenservice toen onze douche door postnl op een verkeerd adres bezorgd bleek.
– Jel
februari 17, 2019
3
De douchekop hebben we 2 dagen uitgeprobeerd en hij beviel ons niet. Straal was te zwak. Wij konden de douchekop retourneren en hadden aankoopbedrag ook binnen een dag terug.
– Jan Eilert
februari 15, 2019
5
De Niebla is een superfijne douchekop, zowel mijn vriendin als ik zijn helemaal tevreden. Ook de verzending, inclusief persoonlijk kaartje, ging snel en soepel.
– Mark
februari 13, 2019
5
Van begin tot eind begeleiding in het bestellen van de artikelen. Ook is de “aftersales” prima.
– T. van Duppen
februari 11, 2019
5
Goed product. Prima douchekop en bespaart water super snelle levering
– Gerda Hiddink
februari 10, 2019
5
De Niebla is een fijne en milieubewuste douchekop. Geweldige klantenservice en snelle levering!
Fijn idee dat het water en energie besparend is, terwijl je nog steeds heerlijk kunt douchen.
– Constantijn
januari 28, 2019
4
Super douchekop, geeft een prima verdeling van het water met een krachtige straal met een mooie vormgeving. Door de fijne verneveling ontstaat wel meer condens in de badkamer, dus goed ventileren na het douchen.
– G.D.
januari 24, 2019
5
Verrassend goede douchekop gekocht, zuinig in gebruik zonder concessies aan het douchecomfort, prima!!!
– Hans Schol
januari 22, 2019
4
Voor dit geld verwacht ik iets dat wat minder plastic en lichtgewicht aanvoelt. Het douchen is naar tevredenheid, al merk je natuurlijk wel dat er minder nattigheid uit de douche komt.
– Guido
januari 19, 2019
5
Fijne douche, je merkt niet dat er minder water uit komt.
– Johan
januari 19, 2019
3
Eerlijk verhaal

Het douchen is best fijn. Dat er water wordt bespaard is een groot pluspunt uiteraard. Toch ook wat minpunten. De watertemperatuur moet hoger. De ‘nevel’ voelt anders te koud aan. Verder zorgt het voor behoorlijk meer stoomvorming in de badkamer.
– Willem
januari 18, 2019
5
Boven verwachting!
– Gwen
januari 18, 2019
5
Prima product. De kinderen hebben niet eens gemerkt dat ik de douchekop heb verwisseld!
– Joris J.
januari 17, 2019
5
TOPKOP! Het was dat mijn opmerkende zoontje van acht zei: “Hé hebben we een nieuwe douche?”. Ik had tijdens het douchen zelf niks gemerkt van onze nieuwe waterbesparende douchekop. Voor mijn gevoel komt er evenveel water uit als ervoor, wordt nog even nat en bespaar mooi wel tegelijkertijd! Topkop!
– Bregje V.
januari 16, 2019
5
Snelle verzending en goede service!
– Sjoerd P.
januari 14, 2019
5
Fijne douche doet wat het beloofd.
– JTO
januari 14, 2019
5
‘As advertised’: prima douchekop, uitstekende levertijd
– Oscar F.
januari 14, 2019
4
Iets mindere regendouchestraal maar dat is prima voor 50 procent besparing
– klant
januari 14, 2019
5
Echte spaarcomfortdouche. Ik heb het nagemeten, en inderdaad slechts 5L/min. Aankoopbedrag in een jaar terugverdiend dus, en qua comfort geen verschil!
– Jasper
januari 14, 2019
5
Compleet nieuwe ervaring, zo’n Niebla neveldouche ! Maar zeker een aanrader.
– Simon Dijkstra
januari 13, 2019
5
snelle levering en een hele fijne douche
– de Fockert
januari 12, 2019
4
Heerlijke douche en toch zuinig met water
– Lonneke
januari 12, 2019
5
Was een goede en snelle bezorging hoop dat het een besparing oplevert
– ron jansen
januari 12, 2019
5
Niebla douchekop – Snelle levering, prima product
– Kris
januari 11, 2019
5
Prima douchekop.

Wij zijn heel tevreden over onze Niebla design douchekop. Absoluut geen campingdouchestraaltje, maar een prima waterstraal. Vormgeving is heel apart: open met water uit de rand. Gekocht na een advies van iemand die heel veel van duurzaamheid weet. Hij vertelde ons dat ze in Hilton hotels worden gebruikt. Nog elke dag blij met de aankoop.
– Fia, Amsterdam
januari 11, 2019
5
Goede service via mail en snelle levering van douchekop.
– Moos
januari 10, 2019
5
Top product, persoonlijke service.
Snelle levering, prima product, met ook nog eens een flinke besparing op watergebruik, zonder dat je verschil merkt
– Savi
januari 9, 2019
5
Perfecte douchekop. Alleen voor mensen die graag koud af-douchen, moet je door zijn zuinigheid even wachten voordat het echt koud wordt.
– Box
januari 9, 2019
5
Je hebt totaal niet door dat je water aan het besparen bent, de straal is stukken beter dan van mijn oude, onzuinige douchekop.
– Joost Reedijk
januari 9, 2019
5
Erg goede straal

Je hebt totaal niet door dat je water aan het besparen bent, de straal is stukken beter dan van mijn oude, onzuinige douchekop.
– J. Reedijk
januari 7, 2019
5
Fantastische douchekop! Maakt douchen tot een compleet nieuwe ervaring. Gelukkig bespaart deze kop veel water, want ik ben er niet meer onderuit te krijgen
– Ron Coolen
december 12, 2018
5
Douchet erg goed

Douchet erg goed, net zoveel comfort als bij mijn oude douchekop maar dan met minder verspilling.
– Lucas
december 2, 2018
5
Great comfort and stylish product. Fits perfectly and delivers!
– Manuel Vargas
september 5, 2018
5
De douchekop – eigenlijk een beetje een saai ding, een douchekop – doet als beloofd: minder water verbruiken (maar 5l/min!) en een fijne douche-ervaring bieden. Het ontwerp is fraai strak en past goed in onze badkamer. Installatie van de douchekop kon niet eenvoudiger. Niebla verrast door plezierige communicatie en fijne service. Aanrader! Sybren Visser
– Sybren Visser
februari 18, 2018
5
Deze douchekoppen bestelt voor onze verhuurappartementen. Gasten reageren erg enthousiast als ze horen dat de douches zoveel water (energie) besparen. Kan ik kaartjes van jullie krijgen om aan gasten mee te geven? Hartelijk dank!
– Guido
Loading image