Waterbesparende handdouche

Toont alle 3 resultaten

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 5 L/min

  Dit is de waterbesparende handdouche die gebruikt wordt in vele Hilton hotels. Deze douchekop geeft 200% comfort en gebruikt 50% minder water dan een normale douche. Goed voor het milieu en ook goed voor je portemonnee. Niet voor niets is dit ons meest verkochte model.

  En dat komt zeker ook door de heerlijke full-body ervaring die je krijgt van de 300.000 …

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende design handdouche 7 L/ min

  Ziet er geweldig uit, voelt goddelijk. Aurajet, de meest geavanceerde, meest verfrissende douche-ervaring ooit. De Aurajet®-technologie levert een krachtige spray met maximaal lichaamscontact en volledige warmte.

  Het is de meest geavanceerde, meest stimulerende douche-ervaring van Methven tot nu toe en werd in 2017 na een succesvolle crowdfunding gelanceerd. Nu ook in Nederland verkrijgbaar!

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende luxe handdouche 7 L/ min

  Deze waterbesparende handdouche met een doorsnede van 13,5 centimeter verbruikt slechts 7 liter water per minuut. Het bewijs dat luxe en minimale impact op het milieu goed samen gaan! Deze douchekop is zowel waterbesparend als energiebesparend.

  De Satinjet’s® duo-stralen creëren meer dan 300.000 druppels water per seconde voor de ultieme douche ervaring. De douche is uitgerust met een aparte massage-stand. Hij …

Een Niebla waterbesparende handdouche geeft ultiem comfort tijdens het douchen. En zorgt ervoor dat je per minuut liters water bespaart. In vergelijking met een normale handdouche bespaart onze waterbesparende douchekop tot 5 liter water per minuut. Dat scheelt je enorm in de maandelijkse rekeningen. En je spaart het milieu tegelijkertijd zonder daar iets voor op te hoeven geven. Wat wil je nog meer?

twee handen die een hart en een dak opvangen

Meer comfort

Douchen. Een moment voor jezelf. Nog comfortabeler met een waterbesparende douchekop van Niebla.

Goed begin van de dag.

205000 euro besparing door gebruik waterbesparende douchekop

Besparen

Innovatief ontwerp met botsende en vernevelende waterstralen. Minder water en meer comfort.

Goed voor milieu en portemonnee.

klok met wijzers op 4 uur

Zo geregeld

Binnen 2 dagen is de douchekop naar u onderweg. En binnen een minuut installeert u uw nieuwe spaardouchekop zelf.

Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Waterbesparende handdouche

Een heerlijke warme douche ’s ochtends of ‘s avonds, dat doe je niet alleen om je te wassen. Douchen is een heerlijke ontspannende ervaring voor lichaam en geest. Maar we weten allemaal dat hoe langer we onder de douche staan, hoe meer water we gebruiken en hoe meer we het milieu belasten. 

Daarom is er een alternatief: de waterbesparende handdouche. Daarmee kun je tot 50 procent water besparen, in vergelijking met een normale douchekop.

Niebla waterbesparende handdouche

Niebla heeft verschillende hand douchekoppen voor een waterbesparende douche. Onze meeste verkochte douchekop, die wereldwijd in de hotels van Hilton gebruikt wordt, heeft maar 5 liter per minuut nodig. Daarmee kun je de helft van je water besparen. 

En ook onze luxere waterbesparende douchekoppen besparen aanzienlijk in vergelijking met een normale douchekop. We hebben zelfs een waterbesparende douchekop met verschillende straalsoorten.

Eersteklas douche-ervaring

50 % water, 200 % comfort. Dat is niet voor niets ons motto. Want je hoeft echt niks in te leveren op water besparen. De waterbesparende handdouches van Niebla gebruiken speciale technieken om zo hoog mogelijk comfort met zo min mogelijk water te realiseren. 

De Aurajet technologie zorgt voor een full-body spray met maximaal lichaamscontact en voorziet het volledige lichaam van comfortabele stralen warm water. En de exclusieve Satinjet techniek zorgt met twin jets voor 300.000 waterdruppels per minuut voor een ultieme douche ervaring.

Voordelen waterbesparende handdouche

1. Bespaar tot 50 % water per minuut. Gemiddelde douchen Nederlanders 9 minuten per dag. De waterbesparende handdouche zorgt ervoor dat je dagelijks tot meer dan 40 liter water bespaart. Dat scheelt enkele duizenden liters water per jaar.

2. Minder gasverbruik. Minder water per minuut betekent ook dat je minder warm water nodig hebt. En dus minder gas nodig hebt om het water te verwarmen.

3. Dat is een stuk beter voor het milieu. Je hoeft je tijdens het douchen dus niet meer af te vragen of je het milieu teveel belast.

4. Minder kosten. Lagere maandelijkse rekeningen door dat je minder water en gas gebruikt. Dat zorgt ervoor dat je geld overhoudt voor andere dingen.

5. Binnen een paar maanden terugverdiend. Voor je het weet heb je de kosten voor de aanschaf van je waterbesparende handdouche gecompenseerd door lagere maandelijkse lasten.

6. Je bent voorbereid op de verwarmingssystemen van de toekomst. Het verbruik van gas zal steeds meer ingeperkt worden. En ook voor het verwarmen zullen gasloze alternatieven komen. Die verwarmen echter veel minder liters water per minuut. Met een standaard douchekop sta je met een gasloos alternatief dus al snel onder een koude douche.

Vergelijking tussen normale douchekop en waterbesparende douchekop
waterbesparende douchekop vergeleken met normale douchekop

Alle waterbesparende douchekoppen

Samen zorgen we voor meer schoon drinkwater

Niebla is ambassadeur van MadeBlue.

MadeBlue realiseert schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Bij elke verkochte waterbesparende douchekop schenken we 5.000 liter water aan MadeBlue.

Dat is genoeg om een kind 5 jaar lang van schoon drinkwater te voorzien!

Dit hebben onze klanten al bespaard

60000 kuub waterbesparing door gebruik waterbesparende douchekop
0
kuub water
vlam die 265000 kuub gasbesparing door gebruik waterbesparende douchekop weergeeft
0
kuub gas
500000 kg minder co2 uitstoot door gebruik waterbesparende douchekop
0
kg CO2
205000 euro besparing door gebruik waterbesparende douchekop
0
euro