Alle 4 resultaten

 • Aanbieding! Aanbieding!
  Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 5 L/min

  *** In verband met aanhoudende droogte,
  is deze waterbespaarder deze zomer extra zacht geprijsd *** 

  Dit is de waterbesparende handdouche die gebruikt wordt in vele Hilton hotels. Deze waterbesparende douchekop geeft 200% comfort en gebruikt 50% minder water dan een normale douche, daarom is deze waterbesparende douchekop goed voor het milieu en ook goed voor je portemonnee.

  Niet voor niets is …

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 9 L/ min

  De Kiri Satinjet handdouche wordt gebruikt in Hilton hotels over de wereld.  Deze handdouche heeft 22 duo-stralen voor optimaal comfort.  Het verbruik is ongeveer 9 liter per minuut maar het doucht dan ook keizerlijk. Dit is alleen de handdouche, de slang is niet meegeleverd.

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende design handdouche 7 L/ min

  Ziet er geweldig uit, voelt goddelijk. Aurajet, de meest geavanceerde, meest verfrissende douche-ervaring ooit. De Aurajet®-technologie levert een krachtige spray met maximaal lichaamscontact en volledige warmte.

  Het is de meest geavanceerde, meest stimulerende douche-ervaring van Methven tot nu toe en werd in 2017 na een succesvolle crowdfunding gelanceerd. Nu ook in Nederland verkrijgbaar!

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende luxe handdouche 7 L/ min

  Deze waterbesparende handdouche met een doorsnede van 13,5 centimeter verbruikt slechts 7 liter water per minuut. Het bewijs dat luxe en minimale impact op het milieu goed samen gaan! Deze douchekop is zowel waterbesparend als energiebesparend. De Satinjet’s®  duo-stralen creëren meer dan 300.000 druppels water per seconde voor de ultieme douche ervaring. De douche is uitgerust met een aparte massage-stand.  …