Toont alle 4 resultaten

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 5 L/min

  Dit is de waterbesparende handdouche die gebruikt wordt in vele Hilton hotels. Deze douchekop geeft 200% comfort en gebruikt 50% minder water dan een normale douche. Goed voor het milieu en ook goed voor je portemonnee. Niet voor niets is dit ons meest verkochte model.

  En dat komt zeker ook door de heerlijke full-body ervaring die je krijgt van de 300.000 …

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 9 L/ min

  De Kiri Satinjet handdouche wordt gebruikt in Hilton hotels over de wereld. Deze handdouche heeft 22 duo-stralen voor optimaal comfort. Het verbruik is ongeveer 9 liter per minuut en het doucht dan ook keizerlijk, een full-body ervaring als geen andere.

  De exclusieve Satinjet techniek zorgt met haar twin jets voor 300.000 waterdruppels per minuut voor een ultieme douche ervaring. Deze douchekop …

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende design handdouche 7 L/ min

  Ziet er geweldig uit, voelt goddelijk. Aurajet, de meest geavanceerde, meest verfrissende douche-ervaring ooit. De Aurajet®-technologie levert een krachtige spray met maximaal lichaamscontact en volledige warmte.

  Het is de meest geavanceerde, meest stimulerende douche-ervaring van Methven tot nu toe en werd in 2017 na een succesvolle crowdfunding gelanceerd. Nu ook in Nederland verkrijgbaar!

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende luxe handdouche 7 L/ min

  Deze waterbesparende handdouche met een doorsnede van 13,5 centimeter verbruikt slechts 7 liter water per minuut. Het bewijs dat luxe en minimale impact op het milieu goed samen gaan! Deze douchekop is zowel waterbesparend als energiebesparend.

  De Satinjet’s® duo-stralen creëren meer dan 300.000 druppels water per seconde voor de ultieme douche ervaring. De douche is uitgerust met een aparte massage-stand. Hij …