Waterbesparende handdouche

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 5 L/min

  De waterbesparende douchekop die gebruikt wordt in vele Hilton hotels. Deze zuinige douchekop geeft 200% comfort en gebruikt 50% minder water dan een normale douche. En al dat water hoeft dus ook niet opgewarmd te worden, dat scheelt een boel gas! Goed voor bijna 50% energie besparing tijdens het douchen! Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Niet …

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende handdouche 5 L/min Full Chrome

  **** Weer leverbaar – Beperkte voorraad ****

  De iets mooier uitgevoerde variant van onze meest verkochte waterbesparende douchekop. Door zijn volledige chroom uitstraling oogt hij net zo luxe als dat hij douchet. (H)eerlijk! Deze douchekop geeft 200% comfort en gebruikt 50% minder water dan een normale douche. En even belangrijk: hiermee bespaar je ook bijna 50% energie tijdens het douchen! Goed …

 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende design handdouche 7 L/ min

  Ziet er geweldig uit, voelt goddelijk. Aurajet, de meest geavanceerde, meest verfrissende douche-ervaring ooit. De Aurajet®-technologie levert een krachtige spray met maximaal lichaamscontact en volledige warmte.

  Het is de meest geavanceerde, meest stimulerende douche-ervaring van Methven tot nu toe en werd in 2017 na een succesvolle crowdfunding gelanceerd. Nu ook in Nederland verkrijgbaar!

  • doorstroomklasse A douchekop
  • Beoordeeld met 4,5 sterren …
 • Waterbesparende handdouche

  Waterbesparende luxe handdouche 7 L/ min

  Deze waterbesparende handdouche met een doorsnede van 13,5 centimeter verbruikt slechts 7 liter water per minuut. Het bewijs dat luxe en minimale impact op het milieu goed samen gaan! Deze douchekop is zowel waterbesparend als energiebesparend.

  De Satinjet’s® duo-stralen creëren meer dan 300.000 druppels water per seconde voor de ultieme douche ervaring. De douche is uitgerust met een aparte massage-stand. Hij …

Waterbesparende handdouche 5 L/min

(139 klantbeoordelingen)

Volledige chroom | 50% water & energie besparing | 300.000 druppels per seconde

65,00

Waterbesparende handdouche 5 L/min

(139 klantbeoordelingen)

Volledige chroom | 50% water & energie besparing | 300.000 druppels per seconde

65,00

Waterbesparende handdouche 5 L/min

(139 klantbeoordelingen)

Volledige chroom | 50% water & energie besparing | 300.000 druppels per seconde

65,00

Waterbesparende handdouche 5 L/min

(139 klantbeoordelingen)

Volledige chroom | 50% water & energie besparing | 300.000 druppels per seconde

65,00

De Niebla waterbesparende handdouche geeft ultiem comfort tijdens het douchen. En zorgt ervoor dat je per minuut liters water bespaart. In vergelijking met een normale handdouche bespaart onze waterbesparende douchekop tot 5 liter water per minuut. Dat scheelt je enorm in de maandelijkse rekeningen. En je spaart het milieu tegelijkertijd zonder daar iets voor op te hoeven geven. Wat wil je nog meer?

Meer comfort

Direct besparen

Heel snel geregeld

Douchen. Een moment voor jezelf. Nog comfortabeler met een waterbesparende douchekop van Niebla
Innovatief ontwerp met botsende en vernevelende. Minder water en meer comfort.

Binnen 2 dagen naar je onderweg. En binnen een minuut installeer je je nieuwe spaardouchekop zelf.

Perfect begin van de dag.
Goed voor milieu en portemonee
Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Perfect begin van de dag.

Goed voor milieu en portemonnee.

Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Dit hebben onze klanten al bespaard

niebla-water-icoon.png
niebla-gas-icoon.png
niebla-co2-icoon.png
niebla-besparing-icoon.png
0
kuub water
0
kuub gas
0
kg CO2
0
euro

50 procent water besparen

Een heerlijke warme douche ’s ochtends of ‘s avonds, dat doe je niet alleen om je te wassen. Douchen is een heerlijke ontspannende ervaring voor lichaam en geest. Maar we weten allemaal dat hoe langer we onder de douche staan, hoe meer water we gebruiken en hoe meer we het milieu belasten. 

Daarom is er een alternatief: de waterbesparende handdouche. Daarmee kun je tot 50 procent water besparen, in vergelijking met een normale douchekop.

Niebla waterbesparende handdouche

Niebla heeft verschillende hand douchekoppen voor een waterbesparende douche. Onze meeste verkochte douchekop, die wereldwijd in de hotels van Hilton gebruikt wordt, heeft maar 5 liter per minuut nodig. Daarmee kun je de helft van je water besparen. 

En ook onze luxere waterbesparende douchekoppen besparen aanzienlijk in vergelijking met een normale douchekop. We hebben zelfs een waterbesparende douchekop met verschillende straalsoorten.

Eersteklas douche-ervaring

50 % water, 200 % comfort. Dat is niet voor niets ons motto. Want je hoeft echt niks in te leveren op water besparen. De waterbesparende handdouches van Niebla gebruiken speciale technieken om zo hoog mogelijk comfort met zo min mogelijk water te realiseren. 

De Aurajet technologie zorgt voor een full-body spray met maximaal lichaamscontact en voorziet het volledige lichaam van comfortabele stralen warm water. En de exclusieve Satinjet techniek zorgt met twin jets voor 300.000 waterdruppels per minuut voor een ultieme douche ervaring.

Voordelen waterbesparende handdouche

1. Bespaar tot 50 % water per minuut. Gemiddelde douchen Nederlanders 9 minuten per dag. De waterbesparende handdouche zorgt ervoor dat je dagelijks tot meer dan 40 liter water bespaart. Dat scheelt enkele duizenden liters water per jaar.

2. Minder gasverbruik. Minder water per minuut betekent ook dat je minder warm water nodig hebt. En dus minder gas nodig hebt om het water te verwarmen.

3. Dat is een stuk beter voor het milieu. Je hoeft je tijdens het douchen dus niet meer af te vragen of je het milieu teveel belast.

4. Minder kosten. Lagere maandelijkse rekeningen door dat je minder water en gas gebruikt. Dat zorgt ervoor dat je geld overhoudt voor andere dingen.

5. Binnen een paar maanden terugverdiend. Voor je het weet heb je de kosten voor de aanschaf van je waterbesparende handdouche gecompenseerd door lagere maandelijkse lasten.

6. Je bent voorbereid op de verwarmingssystemen van de toekomst. Het verbruik van gas zal steeds meer ingeperkt worden. En ook voor het verwarmen zullen gasloze alternatieven komen. Die verwarmen echter veel minder liters water per minuut. Met een standaard douchekop sta je met een gasloos alternatief dus al snel onder een koude douche.