Waterbesparende inbouw douche

Toont alle 2 resultaten

Wil je tijdens het douchen zowel groots comfort als niet teveel water gebruiken en minder energie nodig hebben? De Niebla waterbesparende inbouw douche bespaart ten opzichte van een normale douche tot wel 50 procent. Zo kun je water, energie en geld besparen, terwijl je comfort behoudt. Beter voor het milieu, beter voor je portemonnee, beter voor jezelf.

twee handen die een hart en een dak opvangen

Meer comfort

Douchen. Een moment voor jezelf. Nog comfortabeler met een waterbesparende douchekop van Niebla.

Goed begin van de dag.

205000 euro besparing door gebruik waterbesparende douchekop

Besparen

Innovatief ontwerp met botsende en vernevelende waterstralen. Minder water en meer comfort.

Goed voor milieu en portemonnee.

klok met wijzers op 4 uur

Zo geregeld

Binnen 2 dagen is de douchekop naar u onderweg. En binnen een minuut installeert u uw nieuwe spaardouchekop zelf.

Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Waterbesparende inbouw douche

Iedereen geniet van heerlijke warme water stralen over het lichaam. Om de dag fris mee te beginnen of rustig mee af te sluiten. Verfrissend en kalmerend, een moment voor jezelf. Soms zou je willen dat er geen eind aan komt. Maar we weten allemaal dat we tijdens het douchen een boel water en gas gebruiken. Daarom is er nu een perfecte oplossing, de waterbesparende inbouw douche. Zodat je tot de helft minder water gebruikt in vergelijking met een normale douche.

Niebla waterbesparende inbouw douche

We bieden twee verschillende waterbesparende inbouw douches aan. De een gebruikt 5 liter water per minuut en de ander 9 liter per minuut. Daarmee kun je een heleboel water besparen. En dat merk je direct in je portemonnee, maar het scheelt ook behoorlijk in de mate waarin je het milieu belast. En qua comfort ga je er zeker niet op achteruit, want met een waterbesparende douchekop kun je zowel water besparen als zeer comfortabel douchen.

Eersteklas douche-ervaring

Ons motto is niet voor niets 50 % water, 200 % comfort. Water besparen gaat bij ons namelijk samen met behoud en toename van comfort. Onze waterbesparende inbouw douche maakt gebruik van een speciale techniek die 300.000 druppels per seconde creëert. De twin jets van onze exclusieve Satinjet techniek laten waterstralen op hoge druk met elkaar botsen, voor een ultieme douche ervaring.

Voordelen waterbesparende inbouw douche

1. Je gebruikt tot 50 procent minder water per minuut. En als je net als de gemiddelde Nederlander 9 minuten per dag doucht, scheelt je dat zo’n 50 liter per dag. Dat is 1.500 liter water per maand.

2. Je hebt minder energie nodig om water te verwarmen. Want het water dat je niet verbruikt hoef je ook niet op te warmen. Dat scheelt een heleboel gas.

3. Beter voor het milieu. Doordat je zoveel gas en water bespaart belast je het milieu een stuk minder. Een waterbesparende douche geeft je mogelijkheid om je ecologische voetafdruk te verkleinen zonder dat je er eigenlijk echt iets voor hoeft te doen.

4. Minder maandelijkse kosten. Doordat je gas en water bespaart, heb je veel lagere maandelijkse lasten. En dat scheelt aanzienlijk in de portemonnee.

5. In een paar maanden weer terugverdiend. Wat je per maand niet uitgeeft aan je gas en water rekening zorgt ervoor dat je je waterbesparende inbouw douche in een paar maanden tijd weer terugverdiend hebt.

6. Alvast klaar voor toekomstige verwarmingssystemen. Het verbruik van gas zal steeds meer ingeperkt worden. En dus zullen we gebruik moeten gaan maken van gasloze alternatieven voor de geiser. Maar die verwarmen veel minder snel water. Met een normale douche die veel meer water gebruikt, sta je dan al snel onder een koude douche.

Vergelijking tussen normale douchekop en waterbesparende douchekop
waterbesparende douchekop vergeleken met normale douchekop

Alle waterbesparende douchekoppen

Samen zorgen we voor meer schoon drinkwater

Niebla is ambassadeur van MadeBlue.

MadeBlue realiseert schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Bij elke verkochte waterbesparende douchekop schenken we 5.000 liter water aan MadeBlue.

Dat is genoeg om een kind 5 jaar lang van schoon drinkwater te voorzien!

Dit hebben onze klanten al bespaard

60000 kuub waterbesparing door gebruik waterbesparende douchekop
0
kuub water
vlam die 265000 kuub gasbesparing door gebruik waterbesparende douchekop weergeeft
0
kuub gas
500000 kg minder co2 uitstoot door gebruik waterbesparende douchekop
0
kg CO2
205000 euro besparing door gebruik waterbesparende douchekop
0
euro