Waterbesparende inbouw douche

 • Waterbesparende inbouw douche

  Waterbesparende inbouw douche 5 L/ min

  Een heerlijke comfortabele douche-ervaring met maar de helft waterverbruik en dubbel comfort. Dat scheelt zo’n 10.000 liter water per jaar. En al die liters hoeven ook niet opgewarmd te worden. Dat geeft je bijna 50% energie besparing tijdens het douchen! 

  Het mooie is dat je de douchekop al binnen een paar maanden terugverdient. Bereken met onze besparingscalculator zelf maar eens uit …

 • Waterbesparende inbouw douche

  Waterbesparende inbouw douche 9 L/ min

  Deze waterbesparende douchekop bespaart een paar liter water per minuut ten opzichte van een reguliere douche. En geeft je tegelijkertijd een ongekend heerlijke comfortabele douche-ervaring. Minder water en meer comfort, dat is waar Niebla voor staat. Dat scheelt je een paar duizend liter water per jaar. Die je ook niet op hoeft te warmen en dat scheelt een behoorlijke hoeveelheid energie.

Wil je tijdens het douchen zowel groots comfort als niet teveel water gebruiken en minder energie nodig hebben? De Niebla waterbesparende inbouw douche bespaart ten opzichte van een normale douche tot wel 50 procent. Zo kun je water, energie en geld besparen, terwijl je comfort behoudt. Beter voor het milieu, beter voor je portemonnee, beter voor jezelf.

Meer comfort

Direct besparen

Heel snel geregeld

Douchen. Een moment voor jezelf. Nog comfortabeler met een waterbesparende douchekop van Niebla
Innovatief ontwerp met botsende en vernevelende. Minder water en meer comfort.

Binnen 2 dagen naar je onderweg. En binnen een minuut installeer je je nieuwe spaardouchekop zelf.

Perfect begin van de dag.
Goed voor milieu en portemonee
Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Perfect begin van de dag.

Goed voor milieu en portemonnee.

Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Dit hebben onze klanten al bespaard

niebla-water-icoon.png
niebla-gas-icoon.png
niebla-co2-icoon.png
niebla-besparing-icoon.png
0
kuub water
0
kuub gas
0
kg CO2
0
euro

50 procent water besparen

Iedereen geniet van heerlijke warme water stralen over het lichaam. Om de dag fris mee te beginnen of rustig mee af te sluiten. Verfrissend en kalmerend, een moment voor jezelf. Soms zou je willen dat er geen eind aan komt. Maar we weten allemaal dat we tijdens het douchen een boel water en gas gebruiken. Daarom is er nu een perfecte oplossing, de waterbesparende inbouw douche. Zodat je tot de helft minder water gebruikt in vergelijking met een normale douche.

Niebla waterbesparende inbouw douche

We bieden twee verschillende waterbesparende inbouw douches aan. De een gebruikt 5 liter water per minuut en de ander 9 liter per minuut. Daarmee kun je een heleboel water besparen. En dat merk je direct in je portemonnee, maar het scheelt ook behoorlijk in de mate waarin je het milieu belast. En qua comfort ga je er zeker niet op achteruit, want met een waterbesparende douchekop kun je zowel water besparen als zeer comfortabel douchen.

Eersteklas douche-ervaring

Ons motto is niet voor niets 50 % water, 200 % comfort. Water besparen gaat bij ons namelijk samen met behoud en toename van comfort. Onze waterbesparende inbouw douche maakt gebruik van een speciale techniek die 300.000 druppels per seconde creëert. De twin jets van onze exclusieve Satinjet techniek laten waterstralen op hoge druk met elkaar botsen, voor een ultieme douche ervaring.

Voordelen waterbesparende inbouw douche

1. Je gebruikt tot 50 procent minder water per minuut. En als je net als de gemiddelde Nederlander 9 minuten per dag doucht, scheelt je dat zo’n 50 liter per dag. Dat is 1.500 liter water per maand.

2. Je hebt minder energie nodig om water te verwarmen. Want het water dat je niet verbruikt hoef je ook niet op te warmen. Dat scheelt een heleboel gas.

3. Beter voor het milieu. Doordat je zoveel gas en water bespaart belast je het milieu een stuk minder. Een waterbesparende douche geeft je mogelijkheid om je ecologische voetafdruk te verkleinen zonder dat je er eigenlijk echt iets voor hoeft te doen.

4. Minder maandelijkse kosten. Doordat je gas en water bespaart, heb je veel lagere maandelijkse lasten. En dat scheelt aanzienlijk in de portemonnee.

5. In een paar maanden weer terugverdiend. Wat je per maand niet uitgeeft aan je gas en water rekening zorgt ervoor dat je je waterbesparende inbouw douche in een paar maanden tijd weer terugverdiend hebt.

6. Alvast klaar voor toekomstige verwarmingssystemen. Het verbruik van gas zal steeds meer ingeperkt worden. En dus zullen we gebruik moeten gaan maken van gasloze alternatieven voor de geiser. Maar die verwarmen veel minder snel water. Met een normale douche die veel meer water gebruikt, sta je dan al snel onder een koude douche.