Waterbesparende regendouche

  • Waterbesparende regendouche

    Waterbesparende regendouche 9 L/ min

    Een full-body douche-ervaring, zoals er geen andere is. De Satinjet botsende twin jets produceren meer dan 500.000 druppels water per seconde voor de ultieme douche-ervaring. Deze royale waterbesparende regendouche is niet alleen heel luxe, maar ook zeer waterbesparend voor een douchekop van dit formaat!

    Deze heerlijke regendouche heeft een doorsnede van 23 cm en is volledig verchroomd. Hij heeft de …

Wat is een betere start van de dag dan een heerlijke douchebeurt? Een moment voor jezelf. Comfortabel en verfrissend. Een regendouche zorgt voor nog meer comfort tijdens het douchen door een bredere waterstraal. Maar ook voor 2 keer zoveel waterverbruik. De waterbesparende regendouche is de oplossing. Minder water, maar net zoveel comfort als een normale regendouche.

Meer comfort

Direct besparen

Heel snel geregeld

Douchen. Een moment voor jezelf. Nog comfortabeler met een waterbesparende douchekop van Niebla
Innovatief ontwerp met botsende en vernevelende. Minder water en meer comfort.

Binnen 2 dagen naar je onderweg. En binnen een minuut installeer je je nieuwe spaardouchekop zelf.

Perfect begin van de dag.
Goed voor milieu en portemonee
Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Perfect begin van de dag.

Goed voor milieu en portemonnee.

Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Dit hebben onze klanten al bespaard

niebla-water-icoon.png
niebla-gas-icoon.png
niebla-co2-icoon.png
niebla-besparing-icoon.png
0
kuub water
0
kuub gas
0
kg CO2
0
euro

50 procent water besparen

Wat is een betere start van de dag dan een heerlijke douchebeurt? Een moment voor jezelf, comfortabel en verfrissend. De regendouche zorgt voor nog meer comfort tijdens het douchen door een bredere waterstraal. Maar dat zorgt dus ook voor veel meer waterverbruik dan een normale douchekop. Wij hebben een alternatief: de waterbesparende regendouche.

Niebla waterbesparende regendouche

De Niebla waterbesparende regendouche gebruikt maar 9 liter per minuut. Dat scheelt enorm in water en energie verbruik. Niet alleen goed voor het milieu en dus voor de toekomstige generaties, maar ook voor je portemonnee. En daar hoef je helemaal niks voor in te leveren, want qua comfort ga je er met een waterbesparende douchekop echt niet op achteruit.

Eersteklas douche-ervaring

Je zult wel denken, leuk dat water besparen door minder water te gebruiken, dat zal ook een stuk minder comfort opleveren. Maar niets is minder waar. Onze waterbesparende regendouche gebruikt een speciale twin-jet techniek. Daarin worden door waterstralen met elkaar in botsing te brengen meer dan 500.000 druppels per seconde gecreëerd. Dat levert een gegarandeerde full-body douche-ervaring op.

Voordelen waterbesparende regendouche

1. Je gebruikt de helft minder water per minuut. De gemiddelde Nederlander doucht 9 minuten, dan scheelt je dus bijna 100 liter per dag. Per maand gebruik je in je eentje dus al duizenden liters minder water.

2. Je hebt veel minder gas nodig om het water te verwarmen. Al die dat warme water dat niet gebruikt, hoeft ook niet op temperatuur gebracht te worden.

3. Het gebruiken van minder gas en minder water is een stuk beter voor het milieu. Met een waterbesparende douche lever je een bijdrage aan een beter milieu zonder dat je er iets op in hoeft te leveren.

4. Lagere maandelijkse lasten. Doordat je gas en water bespaart, gaan je maandelijkse woonlasten omlaag. Dat scheelt behoorlijk in je portemonnee.

5. Terugverdiend in een paar maanden. De maandelijkse besparing in je portemonnee zorgt ervoor dat je je waterbesparende regendouche voor je het weet terugverdiend hebt.

6. Voorbereid op toekomstige verwarmingssystemen. In de toekomst gaat het verbruik van gas steeds meer beperkt worden. We zullen dus ook over gaan op een gasloos alternatief voor de geiser. Die alternatieven verwarmen echter veel minder snel water, waardoor je met een reguliere douche al snel onder een koude douche zult staan.