Waterbesparende regendouche

  • Waterbesparende regendouche

    Waterbesparende regendouche 9 L/ min

    Een full-body douche-ervaring, zoals er geen andere is. De Satinjet botsende twin jets produceren meer dan 500.000 druppels water per seconde voor de ultieme douche-ervaring. Deze royale waterbesparende regendouche is niet alleen heel luxe, maar ook zeer waterbesparend voor een douchekop van dit formaat!

    Deze heerlijke regendouche heeft een doorsnede van 23 cm en is volledig verchroomd. Hij heeft de …

Wil je genieten van een heerlijke douche en tegelijkertijd geld, energie en water besparen? Onze waterbesparende regendouche zorgt ervoor dat je tot 50 procent minder water nodig hebt. Dat scheelt enorm en levert jou en het milieu flinke besparing op. Terwijl je tijdens het douchen niks aan comfort verliest. Zo bespaar je maandelijks duizenden liters water, zonder er iets voor te hoeven doen.

twee handen die een hart en een dak opvangen

Meer comfort

Douchen. Een moment voor jezelf. Nog comfortabeler met een waterbesparende douchekop van Niebla.

Goed begin van de dag.

205000 euro besparing door gebruik waterbesparende douchekop

Besparen

Innovatief ontwerp met botsende en vernevelende waterstralen. Minder water en meer comfort.

Goed voor milieu en portemonnee.

klok met wijzers op 4 uur

Zo geregeld

Binnen 2 dagen is de douchekop naar u onderweg. En binnen een minuut installeert u uw nieuwe spaardouchekop zelf.

Niet goed? Geld terug natuurlijk.

Waterbesparende regendouche

Wat is een betere start van de dag dan een heerlijke douchebeurt? Een moment voor jezelf, comfortabel en verfrissend. De regendouche zorgt voor nog meer comfort tijdens het douchen door een bredere waterstraal. Maar dat zorgt dus ook voor veel meer waterverbruik dan een normale douchekop. Wij hebben een alternatief: de waterbesparende regendouche.

Minder water, meer comfort

Een normale regendouche gebruikt zo’n 20 liter water per minuut. Dat is twee keer zoveel als een normale douche, een behoorlijk verschil. Maar er is een goede middenweg, de waterbesparende regendouche. Die gebruikt veel minder water, maar zorgt voor net zoveel comfort als een normale regendouche.

Niebla waterbesparende regendouche

De Niebla waterbesparende regendouche gebruikt maar 9 liter per minuut. Dat scheelt enorm in water en energie verbruik. Niet alleen goed voor het milieu en dus voor de toekomstige generaties, maar ook voor je portemonnee. En daar hoef je helemaal niks voor in te leveren, want qua comfort ga je er met een waterbesparende douchekop echt niet op achteruit.

Eersteklas douche-ervaring

Je zult wel denken, leuk dat water besparen door minder water te gebruiken, dat zal ook een stuk minder comfort opleveren. Maar niets is minder waar. Onze waterbesparende regendouche gebruikt een speciale twin-jet techniek. Daarin worden door waterstralen met elkaar in botsing te brengen meer dan 500.000 druppels per seconde gecreëerd. Dat levert een gegarandeerde full-body douche-ervaring op.

Voordelen waterbesparende regendouche

1. Je gebruikt de helft minder water per minuut. De gemiddelde Nederlander doucht 9 minuten, dan scheelt je dus bijna 100 liter per dag. Per maand gebruik je in je eentje dus al duizenden liters minder water.

2. Je hebt veel minder gas nodig om het water te verwarmen. Al die dat warme water dat niet gebruikt, hoeft ook niet op temperatuur gebracht te worden.

3. Het gebruiken van minder gas en minder water is een stuk beter voor het milieu. Met een waterbesparende douche lever je een bijdrage aan een beter milieu zonder dat je er iets op in hoeft te leveren.

4. Lagere maandelijkse lasten. Doordat je gas en water bespaart, gaan je maandelijkse woonlasten omlaag. Dat scheelt behoorlijk in je portemonnee.

5. Terugverdiend in een paar maanden. De maandelijkse besparing in je portemonnee zorgt ervoor dat je je waterbesparende regendouche voor je het weet terugverdiend hebt.

6. Voorbereid op toekomstige verwarmingssystemen. In de toekomst gaat het verbruik van gas steeds meer beperkt worden. We zullen dus ook over gaan op een gasloos alternatief voor de geiser. Die alternatieven verwarmen echter veel minder snel water, waardoor je met een reguliere douche al snel onder een koude douche zult staan.

Vergelijking tussen normale douchekop en waterbesparende douchekop
waterbesparende douchekop vergeleken met normale douchekop

Alle waterbesparende douchekoppen

Samen zorgen we voor meer schoon drinkwater

Niebla is ambassadeur van MadeBlue.

MadeBlue realiseert schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Bij elke verkochte waterbesparende douchekop schenken we 5.000 liter water aan MadeBlue.

Dat is genoeg om een kind 5 jaar lang van schoon drinkwater te voorzien!

Dit hebben onze klanten al bespaard

60000 kuub waterbesparing door gebruik waterbesparende douchekop
0
kuub water
vlam die 265000 kuub gasbesparing door gebruik waterbesparende douchekop weergeeft
0
kuub gas
500000 kg minder co2 uitstoot door gebruik waterbesparende douchekop
0
kg CO2
205000 euro besparing door gebruik waterbesparende douchekop
0
euro